Alene hjemme 6

alene_hjemme_tommetankerpostkasse_tommetankerJeg har kommet til en alder hvor mine venners barn flytter ut. De forlater huset, redet, lageret, forrådet, kokken, vaskehjelpen, ukelønna, matpakken, mekanikeren, syersken, sjåføren, maleren, sparegrisen, roomservice og hjemmet. Alt dette til fordel for å bo alene, – en annen plass. De skal, som man sier, stå på egne ben. Noen er klar for dette, andre snubler. Sult og dehydrering florerer blant nyutflyttede ungdommer. Og når sparepengene tar slutt og kreditten er maxet må de til og med muligens vaske klær. De har ikke lenger råd til å kjøpe nye. Ikke råd til å kjøpe noe. Da hender det at de unge håpløse benytter seg av angrefristen og vender tilbake til mors trygge hule. Det skjer, har jeg hørt. Og jeg mistenker en av disse for tidlig utflyttede menneskene å bo like ved Bjørndalssletta. Handyman-genet er fraværende. Jeg tror kanskje jeg skal legge oppi et par knekkebrød så ikke det går helt galt.home_alone

http://www.imdb.com/find?q=home+alone&s=all

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s