Jeg kan interiør.

havknagger2_tommetanker

havknagger_tommetanker“Jag kan inte riør  jag heller”, sa min skåounske venn “och jag låter det blive med det”.. Men personlig forsøker jeg meg fra tid til annen. Her i heimen som i 99 % av resten av heimene i Noreg er den vakre delen av befolkningen som tar seg av innredningen av våre hjem. Det er som i staten; Stortinget bestemmer, regjeringen utfører. Men godt er det. Min Maya er flink til slike ting. Så flink at det hadde vært et naturlig yrkesvalg for henne. Slik ble det ikke, men jeg og slekta får glede av hennes talent. Så jeg gjør som hun sier. Jeg bærer og borer og snekrer og bærer på nytt. De fleste har hørt om Linje Aqavit, som krysser ekvator. Vi har en linjesofa. Den har krysset husets senter mange ganger før den ble stedfast. Men det hender jeg har gode ideer jeg også. Det hender jeg kan bidra. bademøbe2_tommetankerBaderoms-innredningen har jeg laget. Av en gammel flytebrygge i eik og en vask fra gjenbruksstasjonen. Og en og annen havramme ble også laget.

havramme_tommetankerOg her en dag laget jeg passende knagger til badet. Skikkelige havknagger.  Et tollepinnefeste drev i land på hytta. Etter et liv til havs. Gammelt og slitt, salta og banka. På det har årene rodd mens årene har gått. Gudd. Tenk hva det har opplevd. Det tilbragte en tid i min lille snekkerbod mens Maya fant noen passende knotter hos Home & Cabbage.  Og nå skal det få et nytt liv. Et rolig og bedagelig liv. Fortsatt i det våte element,- nemlig på badet vårt. Jeg kan fortsatt inte riør, men jeg kan prøver.

Er du på jakt etter proff interiørhjelp kan jeg anbefale en side med fine ting og tips laget og foreslått av ei dame som bur der ingen nokon gong skulle tru at nokon kunne bu. Sjekk ut denne:

http://tytingen.com/nyheter/blogg_ase_1/

https://www.facebook.com/InteriorStylistTytingen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s