Når feirer vi egentlig Herredagen?

8mars_tommetanker

Det er på sin plass å gratulere med dagen i dag kjære alle medsøstre. Ellers ligger jeg tynt an. Eller tynnere ann enn vanlig. Gratulerer på selveste kvinedagen . . .ehh. . .kvinnedagen. Denne ene, av 365 dager, er vi så rause at vi vier til dere, eller oss. Mange mener jeg er mer kvinne enn mann innerst i sjelen. For noen menn er nok dette den uendelige dagen. Det er de mennene som kjennes igjen ved  at de har skylapper. Det er de mennene som trøstespiser denne dagen.

8mars_mars_tommetanker

Heldigvis er vi i vårt lille kalde land ganske så respektfulle for kvinner. Ikke fordi de er kvinner, men fordi de er folk. Og slik bør det være. Folk er folk. Pupper eller pung bør ikke skille hvordan vi møter et menneske. Kvinners kamp for rettigheter på lik linje med menn har vært lang, også hos oss. Gratulerer kjære kvinner. Godt kjempa og godt jobba. I Norge har dere klart det. Gå ut å vis verden hvordan det skal gjøres. Så kan trøstespiserene fortsette å trøstespise inn i evigheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s