2013. Mayaklaenderen

mayakalenderen_tommetankerEr det en ny tidsregning vi står ovenfor? Skjer det ting i vår deilige lille verden vi ikke forstår og som vi bare må godta. Energiene som omgir oss er til stede og kan hjelpe. Det tror jeg. En mobiltelefon kobler seg til en annen mobiltelefon på andre siden av jorden i løpet av sekunder. Jeg forstår det ikke men jeg aksepterer det. Min Maya har vært eksponert for energier langt ut over min enkle kristnesørlandske fatteevne. Jeg forstår det ikke, men aksepterer det. Maya syklet tur på Torhilds lånte rosa sykkel i går. Maya hadde oppdateringsskravlebesøk av venninne Mikyung i går. Maya var i lekeparken med Lucas og Isabella i går. Maya var bestemor i går. Maya spilte kort med meg og Supansa og Wanida i går. Jeg forstår det ikke, men jeg aksepterer det. Med et smil. Kanskje det er en ny Mayakalender. 2013. Ingen undergang men en overgang. En ny tidsregning. Jeg tror det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s