At de giddår!

sandstrandMisunnelsens krefter tar takk og strør salt og sand i mitt åpne sår i form av en slunken lommebok som gisper etter luft på 8 favners dyp. Hytta over fjorden får besøk av en overdimensjonert båt som presser seg inn i en altfor liten bukt. Sykt! , tenkte jeg. Kapteinen må være blind eller dritings  . . . . . . elllllllllllller. Et titt på skipets navn gjorde øynene smale og hendene svette. Rik hytte nabo som skal besudle tang, skjell, manedier og stein med et lag fløyelsmyk sand. At de gidder.

www.sandstrand.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s