PRINSEN BITER!

prinsen_biter_tommetankerHaakon Magnus er en hyggelig prins. I Oslo. Og kanskje også på sin sommerresidens,- Vogts Villa på Dvergsøya.  Men jeg fant spor av motstand og etter hemmelige sider av prinsen litt nord på Dvergsøya. Der hvor det løper sauer og politifolk i skogen. Det var noe urovekkende udefinerbart som preget skogen.  Sperringer er satt opp og dårlige kopier av adgang forbudt skilt og kamera overvåket område skilt. Sperringene er satt opp så amatørmessig at det er ikke en prins verdig. Skiltene var ikke troverdige. Så det er da jeg lurer. Har prinsen spist politifolkene, ett par fulle sjøfolk og en sau? Løper han selv rundt i lyng og ormegress på jakt etter kristenmanns blod? Stryker han sine skjorter selv? Spørsmålene er mange og ubesvarte, så jeg trekker meg langsomt bakover og forlater stille øya………haakon_magnus_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s