Hentesveis.

long_lashes_hentesveis_tommetankerDet er en tøff hverdag for oss bloggerne. Vinteren er en tid hvor jeg ikke kan stå lent mot et gjerde med stjertestrutten i været i en ny outfit. Jeg kan heller ikke stå med bena strakt i kryss og se inn i kamera med øyevipper som ser ut som hentesveis. Og trutmunnen som stadig blir lengre for å nappe til seg oppmerksomhet treffes ikke av solstrålene. Det er mye kulde og høye brøytekanter om dagen. I et ustabilt nettklima overspyles vi av kald-dusj etter kald-dusj fra forståsegpåere som vil skjerme sine barn fra oss bloggere. Det er slettes ikke  lett å bli sett for en liten rosablogger om vinteren. Ei heller for en bestefarblogger. Næringsgrunnlaget forsvinner sammen med at gradestokken synker. Vi kan ikke lenger sitte på en murkant å kvitre med stjerten i været. Vi kan ikke lengre sprade rundt i våryr fjærdrakt og vise frem våre nye meiseboller  og baller. Og D-Cupcakesene er innpakket for sesongen. Om vinteren er vi henvist til å sitte på et nettbrett å twitre etter oppmerksomhet. Som blogger fores jeg av oppmerksomhet. Den smaker deilig og søtt. Hvem som gir den er likegyldig siden vi har et stort internett mellom oss. Og oppmerksomheten jeg får tar jeg vare på. Jeg gir den ikke videre, for det er meg det handler om. Så fortsett kjære internett. Led oss inn i fristelse for vi vet ikke hva vi gjør.

Jeg vet at jeg er glemt av mange. Og de har gjort et godt valg.  Men ikke glem de andre. Ikke glem rosabloggerne. De er et underlig fenomen. En underlig rase. Sannsynligvis utrydningstruet. Rollemodeller for 10.000 vis av unge jenter. Gi dem oppmerksomhet og de forteller litt mer om viktigheten av hverdagen sin.

http://www.youtube.com/watch?v=_WM9QcX5DP0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s