Godt men trist tilbud

grilling_for_en_tommetanker

Kjøttet er sikkert godt. Tilbudet er sikkert godt. Men grilling alene? Det er trist. Inviter heller noen du vet er alene neste gang du skal grille. Gjør en alenevenn glad. Grilling er for meg en sosial ting. Mannen, eller onkelen, griller og svir og steiker og stinker av pølser og burgere. Muligens en biff for de kondisjonerte eller fisk for de sunne. Selv om leveransen til slutt er akkurat det samme så er utgangspunktet det samme. Mannen ender alltid opp med kølsvarte seige udefinerte gummistykker. Grilling er mannens domene. Damene slipper ikke til grillen. Jo større grill dess mindre pølse heter det visst. Ungene løper rundt i hagen i hjemmelagd tåke og damene sitter med selvlagd salat og venter på noe som en gang var mat. Men det er sosialt. Grilling er svært sosialt. Det er prating og latter og slikt. Derfor fikk jeg veldig, veldig triste bilder i hodet av Kiwi sitt tilbud. Hulk.

Inviter en alenevenn på grilling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s