Ragnhild, Ingeborg, Wenche, Rory og Oda stakk innom

famile_holmenkollen_tommetanker holmenkollentur_tommetankerGjester i fra det høye nord gjør oss den ære å visitere et sønnafør område fri for håssa og mølja og måsa og hall. Det er gøy å få besøk for hver halvmeter ungan har vokst. De var her sist for tre år siden og det er gøy når de kommer. Men denne gangen skulle de tatt med seg litt av godværet de har hatt norrafør. For det er lite av det vi søringan kan spandere på dem akkurat nå. Vi har litt blaude konsonanter og litt blaude svaberg å by på, men ikke så mye mer. Men Gudd, det er gøy med besøk. Og vi tok dem med til Norges største turistattraksjon; Holmenkollen. Fri for overrenn og unnarenn og startbom og nedslag. Bare kos med bål og pølser og kylling. Selv om vi er i starten av juli er vel ikke brannfaren overhengende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s