Bra for rånere.

bmw_denmarkBMW er for meg en rånebil. Enten det er alvorlige unge menn bekledd med bakovercaps i gamle sota biler fra et motorverk i Bayern eller det er far på vei til hytten på Hovden i sitt 17 millioners kjøretøy med fremdrift på alle hjul. Gode, fine, tøffe biler som bringer frem rånegenet. Kanskje jeg bare er misunnelig, eller så mangler jeg totalt den typen DNA. Allikevel var denne annonsen for nettopp BMW til glede og fortjener all ære. Et kreativt hode i Danmark, Mikkel Møller, som jobber hos TBWA i København, har sett, og tenkt mer enn oss andre. Kult, og hill, hill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s