Tissetrengt i Birkeland

tissetrengt_1_tommetankerDe fleste kjenner seg igjen. Og jeg gjør det i alle fall. Tissetrengt! På Lørdag hev jeg meg rundt. Sjansen bød seg! Skitur! Jeg ordna med klisterski og ryggsekk. Egentlig måtte jeg på do littegrann, tisse litte grann, men glemte det i iveren etter å komme av sted. Turen opp til Topland i Birkeland tar tre kvarter. Jeg måtte tisse underveis, men med litt umpf og akk og rugging ga det seg, og så var det egentlig ingen steder å stoppe. Jeg nærmet meg målet og trangen til vannlating økte. Vel oppe på parkeringsplassen var det fullt av folk og ingen steder å bare tisse i det skjulte. Jeg holdt meg litt til. GUDD. Med ski på beina ble trangen større. Jeg valgte vekk dobbeldans og gikk de første kilometrene med sammenpressede knær. Og så bare måtte jeg. Inn i skogen, ned en bakke og ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s