Jeg fikk et brev fra Dr. Alex Morgan. Fikk du?

dr_alex_morganKort essensoppsummeringssammendrag:

Kjære venn, mitt navn er Dr Alex Morgan. Jeg er en sexy amerikansk fotballspiller fra USA, England og Nigeria som bor i Halesden, Nord Vest England som egentlig er i London. Jeg har tilgang på 21 millioner pund i Santander Bank i London om du sender de til meg. Jeg har dysleksi, men ikke skrivevegring og vil gjerne dele dine penger med meg. Send meg ditt kontonummer og pinkode så fikser vi det uten å blande inn avdøde amerikanske astronauter.

Takk, Love Alex.

Dette er brevet jeg fikk.

Mitt navn er Dr. Alex Morgan , fra Harlesden Nordvest-England , formell senior prosjektleder og programmerer sjef hos Deutsche Bank , en betrodd rådgiver for over 20 år og i dag Operations / regionsjef Branch Manager- Santander Bank London , her i Santander . Jeg jobbet for Nyeste ministrene Bank London . Jeg skriver du etter en avtale på mitt kontor som vil være av en enorm fordel for oss begge . I min avdeling , blir Operations / regionsjef Branch Manager- Santander Bank Plc . Jeg oppdaget en forlatt sum på £ 21,500,000,00 britiske pund ( Twenty millioner fem hundre tusen britiske pund ) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder Late David McDowell Brown en amerikansk statsborger av Arlington Virginia , som dessverre mistet livet på første februar 2003 gjennom det sørlige USA romfergen Columbia , døde han som eneste mann . Valget av kontakter du er vekket fra den geografiske natur hvor du bor , særlig på grunn av sensitiviteten av transaksjonen og konfidensialitet her . Nå vår bank har ventet på noen av de pårørende til å komme opp for kravet, men ingen har gjort det . Jeg personlig har vært mislykket i finne sine slektninger for fem år , jeg nå søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / Will Betalingsmottakers til den avdøde , slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt til £ 21 , 500 , 000 , 00 britiske pounds kan bli utbetalt til deg . Dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosenter , 50 % til meg og 40 % til deg mens 10 % er for eventuelle utgifter i løpet av transaksjonen , mens jeg har sikret alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette hevder vi gjør . Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn til dokumenter og legalisere det i rettssalen her for å bevise at du som legitim betalingsmottakeren . Også jeg trenger din ærlige Samarbeid , taushetsplikt og absolutt Trust ingen tvil , til at vi ser denne transaksjonen gjennom . Jeg kan garantere deg at dette vil bli behandlet under en lovlig ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på loven . Vær så snill, gi meg følgende som vi har fem dager på å kjøre den gjennom . Dette er veldig haster takk. En . fullt navn 2 . Ditt telefonnummer Tre . Din Kontaktadresse . 4 . Yrke / jobb Vennligst svar så jeg sender til deg banken skjema å fylle umiddelbart .

Med vennlig hilsen , Dr. Alex Morgan Tlf +44 702 4098040

Penger og info er sendt, så nå er det bare å vente på millionene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s