Lenge siden jeg har voffeledd så godt.

Kattefilmer og bikkjefilmer har jeg sett nok av. Trodde jeg. Egentlig dritlei kosedustekattunger og søtnussehvalper. Trodde jeg. Helt til jeg så dette. Tydligvis ingen ny ide om en ser på YouTube, men jeg hadde ikke sett det før. Det er lenge siden jeg har ledd så godt. Mennesket er hundens beste venn. Enkel ide, med to gode oppdragne hunder og vips så er jeg i hundeland. Jeg flirer ennå.dogs_eating_human_hands

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s