Akkurat som en hund, bare mindre

mia

Besøk kommer i ulike former og fasonger. I dag er det 2 barnebarn og en ting til som kom. Isabella og Semina koser seg ved bordet med alle tegnesakene. De har vært her før. De vet at det er is i frysen og at tørkepapiret ligger i skuff nummer 2. I dag hadde de med seg en gjest til. En liten hårete fornøyd sak som gikk under navnet Mia. Det ligner på en hund og jeg tror det er det selv om det ikke er stort større enn en liten katt. Tingen løper rundt, nysgjerrig og lykkelig. Jeg sitter her og ser på dem alle tre. Semina tegner. Isabella ser på TV og tingen har sovna. Det er fint med besøk.

mia tegner

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s