Fantasiens fantastiske farger.

norma_pencil2Det du ser er det du ser. Men så kommer det frem alt det du ikke ser, som du ser på. Barna har det alltid. De ser mer enn du ser. Fantasiens magiske tilnærming til alt. Evnen til å assosiere og lage historier og bilder av alt. I mitt tilfelle har den aldri helt stoppet opp. Mine kalkulerende og matematiske evner er så begrenset at de aldri har satt en fornuftig stopper på de tomme tankene. Og av og til ser jeg på en ting og kameraten ser på samme ting og vi sier ,- he, he. Fantasiens bilder møtes.

Produsenten av Norma fargeblyanter spiller på at vi ser mer en vi ser. Flott annonsekampanje: Colors of the imagination,  fra reklamebyrået DDB i Colombia. Art Director Mauricio Cortés fortjener all respekt. Enklere kan det ikke gjøres. Hill, hill.norma_pencil1

http://www.ddbcol.com.co/portfolio/video-06-reel/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s