Kan biler bli blide?

bmw_stygg_el_tommetankerbmw_stygg2_tommetankerbmw_stygg3_tommetankerJa. Sannsynligvis banner jeg i kjerka nå. Og jeg som er en gudsfjott fra det blide sørland. Jeg er typisk sørlanding som ikke blir sint, ikke kritiserer, og aldri tar stilling. Ikke banner jeg i kirka heller, – ofte. Jeg er konfliktsky som bare makrellskyer over Flekkerøya kan være. Slik er jeg. Helt til jeg ventet på bussen i dag. Det jeg så da må bare sies ut. Det kom en ny bil kjørende. Skinnende og strålende og stygg. Gudd. Det var en elektrifisert BMW. En liten sinna svart klumpe-kompe på hjul. Jeg har et ikke-forhold til biler. De interesserer meg ikke mye, men er praktiske når en skal forflytte seg utenom busstidene. Noen kjøretøy har flott design og noen har intetsigende anonymt design. Men denne lille El-BMW-en syntes jeg var direkte stygg. Den ser skikkelig sinna ut og en du helst ikke vil være venn med. Hvorfor ikke lage biler som ser blide og snille ut? Jeg er fan av El-biler, men til denne el-bilen sa jeg faen. Denne føyer seg inn på listen over ting jeg ikke vil ha. Mine bilentusiastifiserte venner får ha meg tilgitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s