Til Smukfest-14 med 5 smukke menn og meg selv

smukfest_2014Av og til vet du at ting blir minnerike. Og det er bra. Selv om jeg prøver å leve her og nå. Ikke dvele ved fortid eller ønske om fremtid. Være til stede akkurat her, akkurat nå. Allikevel ser jeg inn i fremtiden at noe gøy vil hende. I August. Smukfest i Skanderborg er en musikkfestival. Lite kjent i Norge, men ultrakjent i Danmark. Nettopp fordi den er så dansk er den så bra. Og nettopp forde det kun kommer til å være 6 fulle nordmenn der er den så bra. Jeg har vært der 2 ganger før. For 10 år siden, og i fjor. Gudd. Det er en smuk festival. Og i år har jeg fått med meg 5 kamerater. 5 smukke menn. Og vi har billetter. Festivalen går i August, men er allerede utsolgt. 55.000 billetter til hver dag er grensen. Så vi blir ikke alene. Og det skal man jo ikke være. Og selv om det ikke har hendt ennå så vet jeg at dette blir bra. Så Paul, Ole, Lee, Andrew, Bjørn-Vidar og Tomm. Gled oss, for vi vet ikke hva vi gjør.

 

http://www.smukfest.dk/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s