100 ting jeg ikke vil gjøre før jeg dør. Nr. 99

100_ting_jeg_ikke_vil_gjøre_99_tommetankerdu_add_life_to_lifeNr. 99 av de 100 tingene jeg ikke ønsker å gjøre er å sitte på i en bil hvor sjåføren prater i mobiltelefon. Jeg blir sett på som en underlig fyr av mange. Fordi jeg har noen få prinsipper. Og det er ikke det at jeg har prinsipper som forunderliggjør mine tomme tanker. Nei. Det er at jeg sier i fra om dem. Jeg ønsker ikke å dø i en bil dersom jeg kan unngå det. Og jeg sier i fra til dem jeg sitter på. Ikke prat i, eller plundre med mobiltelefonen så lenge jeg sitter på. “Jeg blir redd”, sier jeg. Dette blir jo heldigvis respektert og etterfulgt, men jeg blir sett på som en med et kosteskaft opp i røva og opp gjennom ryggraden. Vel. Jeg vil ikke bli skada fordi jeg ikke tok ansvar for meg selv og mine ønsker. Vedlagte annonse forteller vel det jeg snakker om greit. Den kommer fra Saudi Arabia tror jeg. Problemstillingen er universell.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s