Takk Tytingen

tytingen_vann_tommetankermaya_silje_tytingen_tommetanker“Her var det fint! Skal vi ikke bygge oss et hus her?” sa de til hverandre. To jegere, en kvinne og en mann, Åse og Rune, sittende inne på heia i Valle ved et lite fjellvann sånn ca. 750 meter over havet. “Jo. La oss gjøre det”. tytingen2_tommetankerEn uke før jul, i 2010, flyttet de inn i drømmen. 2 voksne og 2 barn. Inn i Tytingen. Huset på heia. Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Mot de aller fleste odds, og med blod, svette og tårer som innsats stod drømmen der. Et hus og en låve. Et passivhus for aktive folk. tytingen1_tommetankerOg det er spesielt. Bilveien de bygde er så bratt at min gamle Mazda måtte inn på rekonvalesens etterpå. Totalt utslitt. 5 km lang og 500 høydemeter bratt. Phu. men vi kom frem. Til Rune og Åse og Severin og lillebror Johan. Vi er så heldige at vi kjente de litt. Vår niese og familiens eldste sønn er kjærester, så vi har truffet dem før. Og vi kjenner de litt mer nå. Og denne fine solskinnsdagen på fjellet gav oss gjestfrie  inntrykk som sitter i. En liten familie med et annerledes liv tok oss inn i varmen og delte av sitt liv. Vi fikk servert god mat og godt selskap. Vi møtte alle jakthundene som Rune trener opp. Vi så smarte og overraskende designdetaljer over alt .Takk Tytingen. Vi så en gjennomført drøm.

NRK lagde program om stedet.

http://tv.nrk.no/serie/der-ingen-skulle-tru-at-nokon-kunne-bu/DKMR50000212/03-11-2013

http://tytingen.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s