Sommergjestearbeidere

silje_ragnhild_vask_tommetankerragnhild_silje_vaskerDen første kom for en uke siden og har blitt brukt til hundelufting og barnepass innimellom forpliktende kosing. Den andre kom i forgårs og ble umiddelbart satt til sosialt samvær. I kveld kommer den tredje som vi ikke helt kjenner ennå. For han er kjærest med nummer 2 og kommer fra Holland. På fredag kommer fjerdemann som kan forvente seg å bli klemt i hjel av sommergjest 1 og 2 , siden de er søsken. Og til slutt får vi besøk av nummer 5 og 6 fra Tytingen, “der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Da har vi en arbeidsstokk som kan brukes til turer, bading, iskremsmaking og annet forefallende feriearbeid. Men før 3,4,5 og 6 kommer satt vi nummer 1 og 2 i gang med hyttevindusvask i stiv kuling før et uforpliktende bad, inkludert badering med etterfølgende foring ble gjennomført.ragnhild_silje_brygga2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s