Vi nådde metningspunktet sammen

rægelag_tommetankerblåstål_tommetankerGjestene har arrivert. Nr. 1 har vært her lenge, bortsett fra i går, nr. 2 snart ei uke. Nr. 3 fra Holland som er kjærest med nr.2 kom  i forgårs. Nr. 4 som er bror til nr. 1 og 2 kom med fly fra Oslo i går . Han skulle ut å fly videre og dro på Palmesus. Og nr.5 som er søster med nr. 1 og 2 og 4 kom med Setesdalsekspressen sammen med nr.6 som hun er kjærest med og nr. 1 som hadde vært oppe og besøkt nr. 5 og 6 en dag. Da var de samlet. Og jeg fikk beskjed fra nr.7, som er mor til nr. 1 og 5. at hun gjerne ville komme ned fra nord til dekket bord. Hun skulle ta med seg nr. 7 og 8 også. Og jaggu kom ikke nr. 9. som er onkel til nr. 1, 2, 4, og 5 også. Og med seg hadde han Elise, som ble en perfekt nr. 10. Vi er heldige Maya og meg. En fin, fin familie som besøker oss ofte. Er metningspunktet nådd? Ikke helt, for vi har ikke begynt å spise ennå. Men det kom. Ei ny brygge har allerede blitt flittig brukt og fulgt oss inn i flere solnedganger. Og i går forsvant 5 kg ræger i godt lag. Mette og gode gjorde vi som sørlendinger flest. Nr 1 og 5 bada. Nr. 2 og 3 fiska ingenting fra båden. Nr. 6 fikk en blåstål fra brygga. Resten satt og smilte. Bortsett fra nr. 4 som dro på Palmesus, men burde vært her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s