Ekstremsportuga

runar_ekstrem_tommetankerFor første gang blir en uke dedikert til ekstremsport i Korsvikfjorden. Voss har hatt suksess, så hvorfor ikke vi. I motsetning til Voss er det naturlig at mange av øvelsene er vannbaserte. Første øvelse er også den tøffeste, men den skal arrangeres daglig. Og første deltaker ut på første dag gjorde fjorden til et utrygt sted for puslete pyser. Vi rigget opp en oppblåsbar flåte av typen Explorer. Nylig innkjøpt hos Leker i Sørlandsparken for hele 299,-. Vi brøt alle sikkerhetsreglene som nemsomt var påtrykt nevnte flåte og surret dette fartsunderert til trekkbåten. En eldre 4hesters Tohatsu stod for rå motorkraft da deltakeren til slutt reiste seg opp og flexet for publikum. Wow. Det kan neppe overgås. I dag skal vi gjenta øvelsen, men plusser på med en halvtime vossavassing. Dette innebærer å vasse uten å bli blaud. Gudd . Spenningen er på bristepunktet. I likhet med flåten.ekstremsportuga_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s