Husk og håp og gjør!

tommlucas_tommetankerI en stor verden med så mye godhet skjer det ennå grusomheter. Mine evner strekker ikke til. Jeg forstår det ikke. Vi mennesker som er så flinke til å ta vare på hverandre, ødelegger hverandre. For tre år siden ødela ett menneske livene til veldig mange på Utøya og i Oslo. Han avsluttet livshistorien til mange og forgiftet andres. Vi må huske det som skjedde og vi må vite at slike mennesker finnes og blir til. Men vi må håpe at det å dele godhet og omtanke og ressurser vil gjøre at de blir færre. Jeg er naiv og tror på det gode i menneskene. Jeg tror det finnes i alle. Gjør en god ting for en annen i dag. Så blir verden litt bedre. Både for deg og oss andre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s