For første gang gikk jeg hjem sammen med min kone

sommerfest_takk_tommetankersommerfest_tommetankerDet var en lørdag aften. En hage, et hus, en platting, masse gjester og store hjerter. Sommerens sommerfest hos The Wongravens er over. Den var over nesten før den var i gang. Så fin var den. Og Storm og Yr vrir seg i grava. De tok feil. Regnet som skulle spylt oss alle ble forsinket oppi fjellet et sted. Plattingen til Ole og Mikyung holdt seg solfylt hele kvelden. Til og med når sola hadde gått ned skinte sola på terrassen. Alle mulige døde ting ble grillet på grillen og svelgt ned i magen. Og nattmaten var brilliant. Pølse i lompe. Og innimellom takeoff og landing traff Tomm folk han kjente og folk han ikke kjente og folk han burde ha kjent og none han hadde glemt. Og Maya traff de samme. Og de andre traff oss. En topp kveld. Og for første gang gikk jeg hjem sammen med min kone. Hun varte like lenge som meg. Takk Bamåsen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s