Jeg skal kjøpe ny sofa til hytta.

sexy_sofa_tommetankerKona ville jeg skulle kjøpe ny sofa til hytta. En fin en. En god en. En kosesofa. “Finn noe sexy”,- var oppdraget. Vel, jeg stod til slutt igjen med to muligheter. Begge med et tydelig  LOOK som setter assosiasjonene i gang. Hvilken vi ender opp med vet vi ikke ennå. Jeg tilbød min kone at jeg skulle  gå den ene sofaen nøye etter i sømmene, men må av selvsamme grunn sove i sjøboden i kveld. Forstå det den som kan. Så diskusjonen går livlig i skjærgården midt i Korsvikfjorden. Hun har en favoritt og jeg og kompisene har en favoritt. Bocca Couch (italiensk for munn) eller Vagina Couch fra Troy?sexy_sofa2_tommetankersexy_sofa3_tommetanker

https://www.woont.com/en/Furniture/Seating-Furniture/Seating-Objects/Bocca-Gufram-100174

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s