Sannhetens øyeblikk.

sannhetens_oyeblikk_tommetanker

Akkurat nå er jeg innhentet av både fortiden og fremtiden. Kona kommer hjem om 2 dager. Det vil si at i 20 dager har huset vært spart for støvsugerlyd, swiffer, swuffer, swaffer, jiffer og juffer. Vaskevann og vaskebøtter. Og det har jeg og. Jeg har forsøkt å sitte så stille at jeg ikke hvirvler opp støv. Jeg har gått med smitteverndress og munnbind innenfor husets fire vegger. Jeg har ikke brukt vask, komfyr, dusj eller strykejern i tiden mens hun har vært borte. Jeg har spist smulefritt brød og kun gjort bommelom på jobben. Men skulle du ha sett! ALLIKAVEL. ETTER ALLE MINE FORHOLDSREGLER, HAR DET KOMMET STØV INN OG LAGT SEG OVERALT. OVERALT . FAEN!. Så i dag kom herr Kjøkkenrenggjøringsmiddel og fru Støvsugerpose og prikket meg på ryggen. “Ehemmmm!” sa de.

“Æ vet`”, svarte jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s