Netthandelen gjør høstmørket bedre.

netthandelen_utrolig_tommetankerFetisher finnes det mange av. Nå også inkluderende imitert kuskinn og bor. Hmmm. Det ligger et par mistilpassa sko et sted. En feilinvesteringsjakke henger i boden. En termos formet som en patron og en bitteliten stor utepeis står og ruster på hytta. I tillegg har jeg en øksesagknivskrutrekker i båten. Alt dette ble mitt etter hjerteslitende og nervepirrende budrunder hos Netthandelen. Som jeg gikk seirende (tapende) ut av. Siden min enkle sjel handler slike ting får jeg stadig tilbud om nye slike ting. Rett inn i e-postkassa mi kommer smiskeordene; Supertirsdag! Knalltilbud! Du vil ikke tro det! Se her!    . . . . og i går altså: “UTROLIG STILIG!” Sant nok. Det var utrolig. Men stilig var det vel ikke. Hvor kult er et imitert kuskinn? “Disse må du se!” stod det over et par sko. Men først må jeg vel kjøpe de? For å se de. Det er jo tross alt en nettbutikk. Men best av alt var Borsettet fra Northmark med overskriften; PERFEKT I HØSTMØRKET!netthandelen_høstmørke_tommetanker

Gudd. Tekstforfatteren i Netthandelen har bedre fantasi enn meg. Og muligens andre preferanser i hva og hvordan høstkvelder tilbringes sammen med sine venner.” Hvilket bor skal vi bruke i dag, kjære?” . “2,5 eller 7 millimeter?”. Fetisher kommer i mange former, men har ikke hørt om bor-fetish før.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s