Tusen tak Coop Prix Skjold i Øverbygd. Sammen skapte vi glede.

coop_prix_skjold__tommetankerJeg er et eksempel til etterfølgelse. Jeg vet det fordi jeg ofte følger etter meg selv og ser at jeg  av og til gjør noe lurt, og godt. Det jeg gjorde denne gangen var både lurt, lett  og gjorde noen godt. Men jeg gjorde det ikke alene. Men sammen med en liten butikk i Troms. For norraførr søraførr ligger Øverbygd. Og i Øverbygd ligger Coop Prix Skjold. Og hva en søring har med en nording å gjøre skal jeg fortelle.

For i Øverbygd bor det familie. Min kones bror med familie. Og svoger og svigerinne har bodd sammen i 17 år. De har tre jenter sammen, nygifte_tommetankereldste er ca.17, hmmmm. De skjønte ikke den gang at de var nødt til å gifte seg. Slikt skjønner vi kjappere her sørraførr. Men de peisa på og fikk to jenter til, en stor stasjonsvogn, eget hus, og svigers med bikkje i hagen før det gikk opp for dem at de hadde felles interesser. De har tidvis forsøkt å kvitte seg med døtrene ved å sende dem sørover på sommerbeite til oss. Vi har hele tiden returnert dem. Så nå innså de at de måtte gifte seg. De så gjorde hos fogden i Tromsø. Men uten oss. Kun sin vakreste familie ville de ha rundt seg. Uansett,- Hvilken søring tør reise opp dit når mørketia nærmer seg? Men stas må vi jo gjøre allikevel på de nygifte. Blomster og pakker og grattis på facebook er kjedelige så jeg gjorde noe annet.

coop_prix_rory_wenche_tommetankerJeg allierte meg med en av døtrene. Ragnhild. Hun fortalte at hele familien digga biff og hvor de pleide å gjøre sine innkjøp. Jeg ringte opp til butikken , Coop Prix, og sammen med dem ordnet vi det slik at neste gang Rory og Wenche kom til kassa for å betale sine innkjøp, skulle det ligge en kurv med alt de trengte til en familiebiffmiddag klar. Og en hyggelig butikkansatt som gratulerte dem så mye fra oss sørraførr. Ragnhild og Coop Prix ordnet opp. “Saken er Biff”, sa de og gjorde alt klart. I går gikk Rory og Wenche på butikken. Et knips fra Ragnhild foreviget det hele. Det funka, de ble glade, og håper biffen smakte. Takk til Coop Prix Skjold. Dere hjalp meg å gi en gave som er mer enn en gave.

Og dette er et eksempel til etterfølgelse. Bitte litt ekstra omtanke og jobb gjør en gave større og bedre. Det er veldig ofte tanken som teller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s