Bestefar kan Photoshop. Dramaturgien tar vi sammen.

lucas_monsterwalker

Dette er nå en etablert sannhet i et barnebarns sinn. Jeg har alltid tegnet for barna og de vet jeg kan tegne. Men nå vet altså eldstemann at bestefar kan kunsten å leke med bilder. Og moro er det. Fotoapparat og mobiler knipser i vei. Vi rigger lys og modeller og legoklosser og bakgrunner. På nettet finner vi underlag og har heftige diskusjoner om hva en scene bør inneholde. Dramaturgien tar vi sammen. Bildet skal være formidle kjærlighet og spenning, StarWars og familie. ObiWan Jedi star Fighter og Famma-kjærlighetplaneten er med. Og for den oppmerksomme kunstkritiker vil man kunne skimte bestefar som suser forbi i bakgrunnen i sin F12 Phantom Strykejern Fighter. Og det er faktisk en overraskende inkluderende øvelse og leke i Photoshop med Lucas. Fantasien blir delt i to. Litt hans og litt min og litt i sammen.

lucas_regi_2tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s