Hun sa ja for 25 år siden.

bryllup1_tommetanker

I et lite kapell i Spania for 25 år siden  hendte det. På dagen i dag 25 hele år siden. Presten snudde seg mot henne og spurte; “Vil du virkelig ha denne mannen som ved din side står?”. “Er du helt, helt sikker?”. “Det er ikke for sent å ombestemme seg vet du. Jeg er singel!” “Er det tvangsekteskap?”. Men hun hadde bestemt seg og sa ja.  Jenta som jeg første gang så når hun solgte jordbær på torget i Harstad. Ja!. Det lille kapellet i Mil Palmeras var fylt til randen av hoderystende familie, venner og anna folk som hadde bryllupkyss_tommetankerforvillet seg inn for å overvære dette underet. De skjønte like lite som meg hvorfor hun gav meg sitt ja. Mens jeg stod der og gliste i en aura av uforståelig lykke oppdaget jeg at hun jaggu meg gliste hun og. Hun ville gifte seg med meg. Hun var hverken blind, døv, blakk ellet tungt medisinert i det hun ville bli min kone. Det er det jeg ikke skjønner ennå, men har lært meg å leve med. Og jeg er glad for at hun ville. Vi har opplevd fjelltopper og dalbunner, storm og stille, fortvilelse og glede. Vi har opplevd det sammen. Det er jo det som er å være gift. Være sammen. Ta vare på den andre, slik du vil bli tatt vare på.  Gratulerer Maya, og gratulerer meg. Vi er oss.

bryllup_tomm_maya_tommetanker

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s