Tomme tanker, tid og doruller

kvalitetstid_tommetankerBestefar finner frem akvarellblokka og vannfargene. Bestemor finner frem de tomme dorullene. Barnebarna finner frem seg selv. Nettbrettene ligger og sover. TV’n er i dvale og mammaer og pappaer er kvalitetstid2_tommetankerglemt. Vi finner frem litt kvalitetstid på klokka og bestemmer oss for at den skal deles. Og mens vi deler denne tiden skal vi massakrere noen doruller. Vi skal tygge i stykker tunga og konsentrere oss til pupillene møtes ytterst på nesetippen. Hva resultatet av denne kvalitetstiden blir er umulig å forutsi. Til det er fantasien for god og sceneskiftene for store. Og tiden ble lengre enn den vanligvis blir på denne tiden. Vi koste oss og laget masse som kan skremme selv de mest hardbarka bestefedre. Intensjonene om å lage koselige ting ble strukket langt og dorullene som skulle bli søte prinsesser og riddere endte opp med nye liv som skrekkbaroner. Men denne gangen var det ikke resultatene som telte. Det var tiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s