Det finnes mye vakkert her i verden

vakkertvakkert2

Det var dette min gode venn Ole sa til meg. Beklageligvis var det ikke meg han tenkte på i denne vakre sammenhengen. Ei heller på all naturen vi omgir oss med. Men det var noe litt overraskende vakkert. Noe vakrere. Noe eksistensielt godt,- og vakkert. Noe som kroppen og sjelen har godt av. Og takk Ole som viste meg dette. Jeg trengte dette i dag. Jeg har akkurat hørt om noens forferdelige virkelighet, og trengte en film som denne nå.

Lukk døra, vær alene. Anbefales høyt.

Kunstnerens hjemmeside:

http://tetotetote-sendai.jp/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s