Lekent og nakent. Hill, hill.

conte-ads-of-teh-world_aotw

Selv om jeg akkurat nå er alene hjemme siden kona er i Brasil, så er jeg ikke alene i sjelen. Der inne finnes hun, og jeg håper at jeg finnes i hennes. Men som den kreative tegneren jeg er, så er det fint å se at jeg ikke er alene i den faglige ånden heller.

Å tegne er å se. Det er noe jeg lærte tidlig. Det er øynene som er talentet, ikke hånden. Og annonsen for noe så enkelt som fargeblyanter treffer oss tegnere og seere rett i assosiasjonslillehjernen. Det å legge merke til akkurat denne egenskapen til to fargeblyanter er en kunst. Og en annonse for fargeblyanter som kun viser to blyanter i samme farge er jo ikke et innlysende valg. Det vil si om du ikke har nysgjerrige øyne og et rikt assosiasjonsliv. Hill, hill til den franske art director Laurent Hannois og fotograf Jean Philippe Metsers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s