Endelig smiler lykken.

lykken_smiler_tommetankerDette må jo bare være sant. For i årevis har jeg mottatt eposter med lange avhandlinger om at noen trenger hjelp til å overføre penger. Noen har dødd og noen har arvet og jeg er plukket ut her i verden til å få litt av arven og pengene. I lang tid har jeg slettet all denne spamen. Men det var til i dag. Mr. Chiang i Bank of China går rett på sak. Fatter seg i korthet og later ikke som noe. Her pakkes ingenting inn i svada. Enten er du dum nok til å gå på slike e-poster eller så er du ikke. Og når Mr. Chiang i Bank of China har eposten claims8@bingoclaim er det umulig ikke å tro på dette. Endelig smiler lykken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s