Også GANESH PRASAD ACHARYA tar ansvar.

nedsanchtuary_ad1En liten 17 årig stemme har den siste uken pratet til verden om utdanning, skole, barn og opplysning fra Nobel utdelingen. Lite ante vel hun at hun skulle bli hør for noen få år siden. Men hun sier i fra og hun tar stilling. Hun viser frem sine verdier. Det holder for eksempel ikke å si at det er ingen vits i å legge ned pelsdyrnæringen i Norge, så lenge de ikke gjør det i Russland. Argumentet er dårlig.

Vi har personlig ansvar for omgivelsene våre. Også for naturen.  Og jeg er en storforbruker av naturen. Men med respekt. Naturens forvaltning er i pressens fokus. Dyrenes rettigheter debatteres heftig i Norge om dagen. Pelsdyr i bur. Overbefolka neddopa  kyllinghus og reinsdyr i det høye uten lav. Vanskelige tema, men viktige. Vi skal ta vare på dyrene og forvalte vår natur klokt. For deg og meg betyr det kanskje at kyllingen blir litt dyrere og at reveskinnskåpa ikke finnes. Riktig bruk og forbruk av naturen er vårt felles globale ansvar. Det holder heller ikke å si at det er ingen vits i å resirkulere plasten, så lenge de ikke gjør det i Kina. Det blir en platt fraskrivelse av ansvar. Naturens velferd angår alle. Også GANESH PRASAD ACHARYA. Han er rett og slett en flink kollega i India, Mumbai. En kampanje mot avskoging er modig og forferdelig. Den er laget for Sanchtuary Asia, en flott organsisajon som sprer opplysning. Ogdu ser den. Sterkt og flott gjort. hill, hill.

sanchtuary_ad2

Les mer om : http://www.sanctuaryasia.com/index.php

Se mer av hans arbeider her: https://www.behance.net/GANESHPRASAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s