En SMS til min mor før mobilens tid.

tretjønn_tommetankerMin fornemmelse for vann startet tidlig. Jeg har seilt seilbrett ut Vestergabet før mobilens tid. Jeg har dykket i Cenoter i Mexico. Jeg har svømt med ville delfiner utenfor Zansibar og med skillpadder i Indonesia. Jeg har stupt fra 11 meter. Jeg har hoppet fra 16. Jeg har lært å kite i voksen alder. Jeg har fler mageplask med magefett enn jeg tør tenke på. Jeg tjenestegjorde på U-båt i Marinen. I Orlando var jeg i badeland med Pamela Anderson (riktignok stod hun på bassengkanten, men allikeve)l. Og rett  ved Treungen finnes verdens fineste naturlig vannland. Jeg har til og med snorkeldykkersertifikat. Who has’nt? Og min forelskelse i vann tror jeg startet på toppen av Gimlekollen. Jeg tror det hele startet med jublende, hvinende, hoppende glade kamerater i Tretjønn. Like etter at bleiene forsvant kom badebuksa på, og med gode klassekamerater tilbragte vi sommerens lyse timer på Eneren, Toeren og av til Treeren i Tretjønn. Like mye i luften som i vannet som under vannet. Og i en ryddekassesorteringstime fant jeg en lapp mine foreldre hadde spart på. Datidens SMS. Det var visst mange av denne typen beskjeder når mamma kom fra jobb. Jeg elsker fortsatt det våte element og gleder meg til sommeren. Håper det blir en kopi av den som var. I mellomtiden får jeg gå litt på vann i form av snø.dykkertomm_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s