Åndenes makt

aldri_alene__tommetankerJeg tror på det vi ikke vet, som de fleste vet men ikke tror på. Derfor går jeg aldri alene på tur, selv om det bare er meg der. Jeg går ofte sammen med min tvillingbror og han sine mange jevngamle brødre. Tilfeldig forbipasserende ekorn stusser nok en smule mens jeg diskuterer veivalg og debatterer stubber og bekkefar dypt inne i de grunne skogene. Vi smaker på frosne tyttebær og titter på trær. I skoene krølles det kalde tær, mens noe lauv rotes opp av en sulten stær. Uansett hva disputasen handler om ender en alltid med forsonelse og enighet da enten jeg eller han andre får det som vi vil. Godt selskap skal man ha. Om de syns eller ikke. God tur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s