Det er lett og lurt å ikke være like lettlurt som barna dine

nspcc_film2” I saw Your willy!” En grusom ting å høre for en liten gutt. Spesielt når alle sier det. En dum liten guttespøk kan få uante følger. Naive barn trenger trygge voksne Og det er så fort gjort å gjøre noe dumt. Se filmen her og ta ditt ansvar. Pass på barna dine, og mine, og andres. Ikke vær like lettlurt som barna dine. Fortell dem om respekt for andre, og respekt for seg selv. Gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg. Det er ingen dum tanke. Vi voksne må følge med. Vi må være de som vet og som rettleder. Reklamebyrået Leo Burnett Change i England med art director Lianm Busby og en haug andre har laget denne filmen på oppdrag fra NSPCC. En flott laget film og en tankevekker for mange.

Er du usikker på hva og hvordan og slikt. Denne engelske organisasjonen for hjelp og vern av barn har laget mye bra materiell.

share_aware_tommetanker

http://www.nspcc.org.uk/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s