Snorkelføre.

dykkermaskeskitur_tommetankersnøvær_tommetanker“Jeg skulle ønske vi får masse snø i år, for jeg er så glad i snø”. Det var dette mine venner fikk høre om igjen og om igjen når vinteren nærmet seg. Og jeg ble muttere og muttere dess lengre inn i vinteren vi kom uten at snøen viste seg. En bitte, liten skitur på 5 cm harkjørt slaps oppe på Gautefall var alt jeg hadde hatt før jeg kom til Hovden sist Fredag. “Ah. Snø! Oh herlige Snø. Min hvite himme.” Jeg var lykkelig. Lykkelig uvitende egentlig. Snøen var der jo. Ganske mye faktisk. Og så kom Stormen Nina med mer snø og så kom dagen derpå med ennå litt mer. Og i dag så snør det faktisk veldig mye. Hovden er hvit uansett hvordan man ser på det. Dersom jeg drar 1 kilometer bortover på vidda og graver meg ned et stykke vil jeg finne Kiwi og Rimi. Stolheisen er lagt i tunell og danskene i dvale. Opp, ned, bort, vekk, inn, ut, ned. Alt er hvitt. Skal vi se sola i dag må vi spa oppover. Og skal jeg gå på sik i dag må jeg enten ha plog eller snorkel og smøre både meg og skiene med tålmodighet. Gudd.hovden_høyfjellshotell_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s