The dogs Kamasutra

kamasutra_dog_puerto_ricoHunder har seg. De eier ikke blygsel når saftene syder og koker over i den aller minste hjernen. Alt som kan humpes på blir humpa på. Om det er levende eller dødt. Og i motsetning til enkelte jeg kjenner er de ikke kresne i valg av partner. Stor, liten, mulig, umulig, samme rase, stubbe. Alt går i løpetia. Og dessverre er det stor motstand og utstrakt uvitenhet om forplantningshemmende midler i de fleste hundemiljøer. Det er opp til oss mennesker å stoppe dem i tide, eller ta forholdsregler på vegne av våre beste testosteronfylte firbente venner. kamasutra_dogsVisste du at et par hunder som har seg kan i teorien lage ei slekt på 67.000 individer i løpet av kun 7 år. Litt skummelt å tenke på. Og i andre land er dette et problem. Løshunder og hundeeieres likegyldighet fører til mange dyretragedier.

I Puerto Rico har det gått en kampanje for Pet SOS, en dyrevernorganisasjon, som ikke løfter pekefingeren, men spiller på smilet og fornuften hos de som har hund. Kul annonse og flott laget. Hill hill til Art Director Christopher Rodriguez i TBWA i San Juan i Puerto Rico og selvfølgenlig hill, hill til illustratør Juan Carlos Montes.

http://petsospr.org/

Make love!. Not dogs.

An unsterilized male dog and female dog can have up to 67,000 descendants in just seven years. Can you keep them?
Sterilize. Adopt. Protect.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s