Og det var sånn bråket starta

baderomsvekt

En god venn av meg er gift slik som meg. Han var lykkelig gift, men ikke nå lenger. Han har vært gift nesten like lenge som meg også. Men de er litte grann yngre enn oss. Og det er ikke lenge siden kona skulle bli 50 år. Vi var også invitert. En stor fest og  en stor dag i familien. Og vennen min spurte selvfølgelig kona si hva hun ønsket seg, selv om han egentlig visste det. Hennes gamle sports cabriolet var i elendig stand og det var jo innlysende hva hun trengte. Men han spurte allikevel og  hun smøg seg lekent inn til min venn og sa; “Kjære, du vet jo at jeg ønsker meg noe som er hvitt og blankt og som går fra 0 til 100 på 3 sekunder.”

Så han kjøpte henne en baderomsvekt.

Og det var sånn bråket starta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s