Når en glede skaper en ny glede.

lucas_domino_tommetanker

Kjøp deg Domino. Rett og slett. Gammal moro blir ny moro. Og har du et lite barn som skal innføres i denne famøse idretten blir lykken doblet. Enkelt og greit. Domino er godt for hjernebarken og hjertet og inneholder ingen aldersbegrensning. De enkle brikkene som består av to kvadrater med tall inni er perfekte for en liten og en stor kamerat. Og med et godt glass lactosefri melk ved sin side kan en søndagsmorgen sjelden bli bedre. Egentlig er dette flate terninger. Dominobrikkene representerer alle de tall kombinasjonene du kan få med to terninger. 21 stykker med andre ord. Men så la en luring til en blank brikke og da endte spillet opp med 28 brikker. Og overraskende nok har spillet fått sitt navn fra den Dominikanske Republikk og ikke omvendt. lucas_domino_2_tommetanker

Disse små enkle brikkene kan brukes til alt og variasjonene har ingen begrensning. Og når en bestefar og et barnebarn legger nettbrettene til side, slår av DisneyChannel og finner frem de analoge dominobrikkene smiler verden. Vi bygger tårn og garasjer. Biler og båter. Vi skriver navnene våre og vi lager detterekker. Og så spiller vi litt. Med høy juksefaktor tyner jeg 7-åringen. Jeg vinner og vinner helt til han vinner og vinner. Domino er så anbefalelsesverdig som det går an. Og dominoeffekten funker. En glede skaper en ny glede. Løp og kjøp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s