He, he, fort, fort og hill, hill fra Kina

bejing_subway_pizza

Ambulansepersonell, brannmannskap og pizzabud har ikke mye til felles. Men noe har de. Når vakttelfonen kimer hos pizzabakeren i Peking er det best å få rævva i gir. Ting må skje fort, fort, fort. Pizzaen må ikke lunkne. De trenger å komme fra A til B så fort som mulig. He, he. Det finnes dyktige folk over alt. Og det gleder mitt kreative hjerte. Men dette tror jeg er første gang at jeg knegger i mitt skjeggløse ansikt over en annonseserie fra Kina. Hill, hill til idemakerne i Reklamebyrået Grey i Beijing og Art Director Marx Zhu og He Jun. Hvorfor ikke fortelle om effektiviteten til undergrunnen på det her viset. De som virkelig trenger å komme frem fort velger Beijing Subway.bejing_subway1

bejing_subway_firemen

God tur. http://www.travelchinaguide.com/cityguides/beijing/transportation/subway.htm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s