Hvorfor går de så fort disse voksne menn?

rassevæte_voyland_tommetankerJeg vet ikke helt hvorfor så mange menn kler seg i one-piece tights i sterke farger. Hvorfor de tviholder på stavene sine og skjøyter i våryr fart innover skogen. Jeg vet ikke helt hvorfor de skynder seg mellom furustammer og bjørketrær med knærne i 90 grader og stjerten i været. Er det leik på gang? Jeg vet at de har glider under skiene, og kanskje i lomma. Jeg vet heller ikke hvorfor de ser så innbitte ut. Gleder de seg? Eller gruer de seg? Vet de egentlig hva de har i vente. Det ser ut som de skal langt av sted, minst 8,8 kilometer,  og har dårlig tid. Hmm. Hva det er som skjer lengst vekk vil jeg helst ikke tenke på, selv om jeg allerede har bilder i hodet. Men de skal jeg slette. For i et løypekryss på Voyland ovenfor Evje begynte tankene å svive i det en horde med Bjørn Dæhli wanne-be’s peste forbi. Hvor skal de tenkte jeg og så på skiltet . . . . . Hmmm. Mon tro de skal til Rassevæte?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s