Hus til salgs på Strømme. Vakkert stylet av Maya.

stue_høvågveien26

Vi skal selge halve vårt hus. Høvågveien 26B er til salgs. Nye naboer på Strømme søkes. Huset er fint og flott og klassisk og til  salgs. Og i går var det tid for fotografering. Eiendomsmegleren sendte ut en fotograf. En hyggelig fyr skulle fotografere og knipse og blinke i takt med øynene til Maya. Vi har vasket og ordnet og fikset og gjort det klart de siste ukene. Klart for fotografen. Og klart for Maya. ute1_høvågveien26

For hun spurte han med en gang han kom. “Kan vi ikke gjøre dette sammen?” “Jovisst” svarte han, en smule reservert, men allikevel positiv. Han har opplevd sin del av wanne-be stylister. Men han fikk seg en overraskelse denne gangen. Og de satt i gang. Han hadde bilen stappa med rekvisitter. Kult. Og jeg var bærende statist. Puter frem og tilbake. Stoler inn og ut. “Hva med den? Kanskje slik? Skal vi prøve med den andre?”  . stylisten_maya_tommetanker

Og fotografen smilte. Han var vandt til at folk blandet seg inn i jobben hans. Men han var ikke vandt til Maya. At de har et slikt blikk for form og farge som Maya har. Han møtte et naturtalent. Hun kunne fint vært proff interiørkonsulent, stylist, kunstner. Rom for rom tok de for seg. Og jeg løftet benker på tvers og tepper på langs. Uten at jeg helst skjønte vitsen. “Er det ikke det samme hvordan teppet ligger?”, spurte jeg indignert etter en timinutters teppevridningsseanse. Gudd! Blikkene jeg fikk fra Maya og fotografen etterlot lite til fantasien. Så jeg fortsatte å flytte vaser og krukker og lykter og tepper. Og jeg skal innrømme, beklageligvis, at de hadde rett og jeg hadde dødelig feil.. Når jeg så resultatet av hva de gjorde så ble det så fint.

Så fint at jeg kunne tenke meg å kjøpe det selv, – av meg selv.

Men dersom du er interessert, eller vet om noen, så send ei melding. Private visninger ordnes gjerne. Huset kommer snart ut for slag av megler, men vi viser det gjerne frem.

spisestue1_høvågveien26stueB1_høvågveien26stue2_høvågveien26ute2_høvågveien26stue1_høvågveien26fotograf_høvågveien26stue3_høvågveien26

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s