FairTrade produkter burde ikke finnes.

fairtrade_canada

Shopping er moro. Shopping er toppen. Shopping er gøyalt og skinner på kroppen. Vel. Shopping er kanskje ikke Tomm, men det hender jo. Når jeg er i himmelen , på Jula eller Biltema, shopper jeg. Hvor dingsene kommer fra og hvem som har laget dingsene har jeg ikke peiling på. Jeg liker å tro at jeg bryr meg, men det er så vanskelig. Du er sikkert som meg. Jeg tenker ikke på hvor ting kommer i fra. Kanskje av og til, men sjelden. Jeg gidder ikke å finne ut av det. Det blir for vanskelig og for mye styr. Derfor er det fint at andre tenker for meg. Gjør tenkefinneutavjobben for meg. For jeg liker å tro at jeg bryr meg. Og jeg bryr meg av og til når noen forteller at det er verd å bry seg. Slik er det med FairTrade produkter. De burde jo egentlig ikke finnes, for vil vi ikke at all handel skal være rettferdig? Men dessverre er det jo ikke sånn. Så FairTrade produkter finnes og jeg kjøper dem hvis jeg kan. For jeg vil jo at andre enn meg skal ha det bra her i verden. Rettferdigheten fortjener å vinne.

fairtrade_canada1

I Canada har Reklamebyrået Rethink med Art Director Leia Rogers laget denne kampanjen. Ta deg tid til å lese merkelappen så ser du at plagget inneholder en historie, i tillegg til 100 % ull.

Hill, hill.

http://fairtrade.ca/

http://rethinkcanada.com/us/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s