Sene kvelder foran utepeisen.

atriet_tommetanker

Et perfekt sted for ettertanke. Ute, stille, privat. En stol og en peis og et bål. Er du heldig er det stjernehimmel og magi i lufta. Det kan nesten ikke bli bedre. Et slikt sted er nå til salgs. Med tilhørende hus. Et godt hus. Et hus for sene kvelder og fred i sinnet. Atriet er husets hjerte. Fint både sommer og vinter. Alene eller sammen. Det er privat og innbyr til å være. Bare være. atriet _dag_tommetankerVi selger dette vakre sted til noen som av og til bare vil være. Og vi. Vi blir naboer. Vi bor vegg i vegg med atriet. Men nå  vil det være andre som nyter den spesielle atmosfæren. Atriet og huset går over til andre som vet hva det gode liv er. Vi har hytta og våre magiske steder hvor vi finner roen. Nå unner vi andre å nyte stedet.

Velkommen til visning Tirsdag 28. kl. 16.30

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=58325731&searchclickthrough=true

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s