God helg, 1. mai og takk til KK

fin_fast_rumpe

Det er første mai i morgen. Da bør man jo si sin mening, gå i tog, og stille opp. Eventuelt holde kjeft resten av året. Og går man først i tog vil man jo at de som går bak deg ikke skal lide for meget. Det er i den forbindelse jeg vil få lov til å takke KK for sin opplysningstrang. Der er sannsynligvis facebook, Google og Politiets overvåkningstjeneste som sammen har funnet ut at denne opplysningen er viktig for Tomm. Og etter å ha latt artikkelen forbli ulest ønsker jeg fortsatt alle velkomne bak meg i toget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s