Dropp Taco i kveld og løft en stein.

nepal_tommetanker

Selv om jeg ikke kjenner dem. Selv om jeg ikke engang vet hvem de er. De har opplevd voldsom frykt, mens jeg nyter Taco og sitter trygt. Allikevel. Selv om de er der og jeg er her kan jeg løfte vekk en stein for dem. Eller to. Eller tre. Eller et helt lastebillass. For jeg vet hva de trenger. De trenger penger. Tenk om det var jeg som satt utenfor et ned-rast hus og håpte. Jeg hadde blitt så glad for litt hjelp. En ekstra hånd, eller to, eller tre. En hånd til å holde i og flere hender til å løfte vekk stein. Men hånda å holde i ville vært den viktigste. Den som bare var der. Den som sendte hjerteslag inn i min og viste  at den var der. At jeg ikke var alene. Håpene menneskene har er små i Nepal om dagen. På TV ser vi jublende redningsarbeidere når de redder ut mennesker som fortsatt er i live. Og det er godt. Mennesker i håpløsheten trenger litt jubel. Men nesten alle de finner er døde. Døtre, sønner, fedre og mødre. Venner og uvenner. Bestefar og bestemor. Og de som lever, lever. Men i et nytt liv. En ny virkelighet. Mange er borte nå som de trenger mange.

Jeg vil så gjerne hjelpe og jeg vet jeg kan.

Jeg dropper Tacoen i kveld og gir pengene til noen som kan holde i ei hånd for meg.

Og må du absolutt ha fredagstacoen så kjøp den til halvpris på meny, og gi det oppsparte til rent vann for folket der nede.

https://www.kirkensnodhjelp.no/gi-stotte/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s