Naboer søkes til et hus uten tidsklemme. Visning i morgen.

maya_isabella_tomm

Vi har visning på mandag 11. mai kl. 16.30. Både av oss selv og av nabohuset vi skal selge. Vi er selv gode naboer tror vi,- Maya og meg. Vi nyter et rolig liv, som av og til friskes oppå av noen herlige barnebarn som kommer nedom.  Og nå er vi på jakt etter noen som kan bo vegg i vegg med oss. I et hus som de fleste mener er finere enn de fleste hus. Det er noe landlig dansk over stedet. Vi trives i hvert fall og håper huset som nå står tomt snart vil huse noen som setter pris på det gode liv. Dette stedet er ikke for dem i tidsklemma. Dette stedet er mer enn bare et sted å bo. Det er et sted hvor roen kan nytes. Frihet, åpenhet og fred preger landskapet. Selv om det er kort vei til alt, så ser vi ingenting av det det er kort vei til. For i mellom oss og det det er kort vei til er det en kjempestor hage som ser ut som en park. Og nå er det vakkert. Utsikten fra inngangsdøren er vårlig for å si det mildt. Kom å se selv i morgen mandag, kl. 16.30.

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=58325731&searchclickthrough=true

utsikt_høvågveien26

atriet_høvågveien26b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s